Ringtone top 50

Tips om voordeliger te bellen, sms’en en appen

Home »  Uncategorized »  Tips om voordeliger te bellen, sms’en en appen

Tips om voordeliger te bellen, sms’en en appen

On maart 21, 2017, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Iedereen is mobiel tegenwoordig, het is handig, snel, je hebt altijd alles bij de hand. Er is zoveel keus niet alleen tussen providers en soorten telefoons maar je kunt ook kiezen tussen een prepaid of een abonnement en zo nog en paar. In dit artikel helpen we je kiezen zodat je voordelig uitkomt en lekker goedkoop gebruik kunt maken van je telefoon.

Verzekeren

Veel mensen laten hun telefoon verzekeren omdat ze denken dat dit goedkoper wanneer hun telefoon kapot gaat omdat ze dan niks hoeven te betalen. Dit is echter niet zo, je betaald namelijk rond de 10,- per maand om je telefoon te verzekeren dit komt neer op een totaal van 240,- in 2 jaar. Als je telefoon kapot gaat en je bent niet verzekerd hoef je vaak minder te betalen dan wanneer je verzekerd bent. Het is dus voordeliger om je telefoon niet te verzekeren en een eenmalig bedrag te betalen voor de reparatie.

Abonnement of prepaid.

Je kunt kiezen om een abonnement te nemen en een gratis telefoon erbij. De telefoon lijkt gratis maar dat is het niet, het is eigenlijk een lening de je maandelijks gedeeltelijk afbetaald. Bij een prepaid koop je een los toestel en kun je vervolgens een prepaid kaart kopen, hiermee bespaar je een hoop geld dit hangt af van hoeveel belminuten en data je verbruikt. Dit kun je namelijk zelf kiezen en maandelijks aanpassen. Een prepaid simkaart heef veel voordelen, zo heb je met een prepaid kaart betere controle over de kosten, je bent niet gebonden aan een vast abonnement met automatische afschrijvingen, je kunt een prepaid kaart makkelijk aanschaven ook voor je kinderen. Ons advies is dus dat je een prepaid kaart moet kopen omdat het goedkoper en handiger is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *