Ringtone top 50

T-Mobile verlengen wanneer?

Home »  Uncategorized »  T-Mobile verlengen wanneer?

T-Mobile verlengen wanneer?

On juli 10, 2019, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Is het einde van je maandelijkse abonnement bij T-Mobile in zicht? Wees dan op tijd met je T-Mobile abonnement verlengen! Als je tevreden bent over de service van T-Mobile en wat ze je aanbieden voor een scherpe prijs, dan kun je gaan voor T-Mobile early renewal. Je kunt dan inloggen op My T-Mobile, een abonnement naar keuze selecteren en vervolgens de bestelling afronden om je abonnement definitief bij T-Mobile te verlengen. Nu is het mogelijk dat je door bepaalde redenen nog enige twijfel hebt of je wel wilt verlengen bij deze provider. In dit artikel komen diverse punten naar boven die onderbouwen waarom je je abonnement bij T-Mobile kunt verlengen.

Redenen om je abonnement bij T-Mobile te verlengen

Er zijn diverse redenen om je GSM abonnement te verlengen bij deze provider. Hiervan zijn er een aantal op een rij gezet:

De eerste reden is dat T-Mobile het snelste internet van Nederland aanbiedt. Ze zijn namelijk al 3 jaar op rij (dus sinds 2016) verkozen tot de provider met het snelste internet. Wie wil dat nou niet? Als je maandelijks een bedrag betaalt voor een databundel, dan wil je uiteraard wel dat deze goed werkt. En laat bij T-Mobile dat nou gelijk het beste internet van het land zijn. Hierdoor krijg je het maximale wat je aangeboden kan worden en dat voor een zeer scherpe prijs.

Als tweede heb je de mogelijkheid om gewoon door te internetten zodra je databundel op is. Dit betekent dat als je door je databundel heen bent, dat je zonder extra kosten gebruik kunt blijven maken van 3G of 4G, maar dan tegen een lagere snelheid. Zo blijf je dus altijd online, alleen zal het laden en verzenden van bestanden iets langer duren dan gewoonlijk.

Een derde reden om je abonnement bij T-Mobile te verlengen is dat je enorm veel vrijheid hebt. Je kunt bijvoorbeeld je hoeveelheid data per maand bijstellen. Dit kan omhoog en omlaag. Hierdoor kun je het abonnement zo samenstellen dat het perfect bij jou past. Denk hierbij aan het omhoog of omlaag bijstellen afhankelijk van hoeveel data je maandelijks gebruikt. Heb jij een abonnement afgesloten waarbij je te veel data krijgt voor jou? Dan kun je de hoeveelheid gewoon verminderen. Het tegenovergestelde kan uiteraard ook. Heb je meer data nodig, omdat je halverwege de maand alles al op hebt gemaakt? Stel het bij naar boven en vanaf de volgende maand is het aangepast op jouw wens.

Een vierde reden is dat als je vaste klant bent bij T-Mobile, je extra korting kunt vangen op je maandelijkse kosten. Dit klantenvoordeel het ook wel T-Mobile korting voor bestaande klanten. Naast extra korting kun je ook nog eens extra data cadeau krijgen. Dit is wel afhankelijk van het type abonnement wat je hebt afgesloten. 

T-Mobile verlengen met cadeau

Er zijn diverse cadeaus die gegeven kunnen worden bij het afsluiten of verlengen van een telefoon abonnement. Vaak zijn deze cadeaus thuis te brengen in de elektronica. Hierbij kun je denken aan de volgende voorbeelden: Een IPad, IPod, E-reader, navigatie, PC, Gameconsole en meer. Wil je aanmerking komen voor fantastische prijzen bij het verlengen van je T-Mobile abonnement? Kijk dan zeker op GSM Web!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *