Ringtone top 50

Drie keer: originele sluikreclame voor je bedrijf!

Home »  Uncategorized »  Drie keer: originele sluikreclame voor je bedrijf!

Drie keer: originele sluikreclame voor je bedrijf!

On maart 23, 2023, Posted by , In Uncategorized, With Reacties uitgeschakeld voor Drie keer: originele sluikreclame voor je bedrijf!

Als ondernemer wil je natuurlijk dat jouw bedrijf bekendheid krijgt en dat mensen je producten of diensten gaan gebruiken. Maar hoe kun je op een originele manier reclame maken zonder opdringerig over te komen? Of iets te doen wat al je concurrenten ook doen? Sluikreclame kan hiervoor een oplossing bieden. In dit blog bespreken we drie originele vormen van sluikreclame voor je bedrijf.

Gepersonaliseerde smartphone hoesjes

Smartphonehoesjes zijn niet alleen functioneel, maar ook een perfecte manier om sluikreclame te maken voor je bedrijf. Je kunt namelijk customized smartphone hoesjes laten maken met het logo of de naam van je bedrijf erop. Eventueel aangevuld met de tagline van je bedrijf. Zo draagt iedereen die het hoesje gebruikt onbewust jouw bedrijfsnaam met zich mee. Daarnaast zijn customized smartphonehoesjes ook een leuk relatiegeschenk voor klanten of werknemers. Je kunt zowel smartphone hoesjes voor iPhone als smartphone hoesjes voor Samsung personaliseren. Zo kun je voor iedereen dus een gepersonaliseerd hoesje regelen. Wil je het jezelf gemakkelijker maken? Kijk dan of een telefoon van de zaak een mogelijkheid is. Je kunt dan voor een type telefoon kiezen waardoor je gemakkelijker in bulk hoesjes kunt inslaan. 

Bedrukte koffiebekers

Koffiebekers zijn een dagelijks gebruiksvoorwerp en daarom perfect om te bedrukken met je bedrijfslogo of slogan. Je kunt deze bekers bijvoorbeeld inzetten op beurzen, in je eigen kantine of op andere plekken waar veel mensen samenkomen. Op deze manier maak je onbewust reclame voor je bedrijf en creëer je tegelijkertijd een professionele uitstraling. Gebruik de koffiebeker zelf ook regelmatig in je Stories of foto’s op social media. Zo maak je het een bekend en gewild voorwerp onder je volgers. Een ideale manier om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen jouw koffiebeker gaan gebruiken. En jou zo helpen met het reclame maken voor je onderneming. 

Gesponsorde evenementen

Een andere vorm van sluikreclame is het sponsoren van evenementen. Dit kan variëren van sportevenementen tot muziekfestivals. Door te sponsoren krijg je de mogelijkheid om je bedrijf te promoten en tegelijkertijd een leuke dag of avond te organiseren voor je werknemers of klanten. Zorg er wel voor dat de doelgroep van het evenement aansluit bij de doelgroep van je bedrijf.

Als jouw bedrijf lokaal actief is, kan het sponsoren van de lokale sportclub een slimme manier van zichtbaarheid zijn. Veel inwoners van het dorp komen wekelijks op de sportclub en daardoor ben jij continu zichtbaar onder je doelgroep.

Vergeet daarnaast ook niet om online te kijken naar de mogelijkheden van sponsoring. Zo worden er steeds meer online evenementen georganiseerd die je kunt sponsoren. Als jouw ideale doelgroep deelneemt aan deze evenementen dan is dit een gemakkelijke manier van zichtbaarheid voor jouw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online e-sportwedstrijden.

Comments are closed.