Ringtone top 50

Vergelijk alle providers voor de laagste maandlasten

Home »  Uncategorized »  Vergelijk alle providers voor de laagste maandlasten

Vergelijk alle providers voor de laagste maandlasten

On maart 31, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Hoe kun je het beste zoveel mogelijk besparen op je maandelijkse lasten voor mobiele telefonie? Dit kan tegenwoordig heel eenvoudig omdat er veel telecomproviders zijn en ze vrijwel allemaal met elkaar aan het concurreren zijn o.b.v. prijs. Het is heel lastig vandaag de dag om je als telecomprovider te onderscheiden t.o.v. de rest van de providers op basis van kwaliteit. Zo heeft vrijwel iedere provider de mogelijkheid om 4G door heel Nederland aan te bieden en de mogelijkheid om onbeperkt te bellen en/of goedkoop naar het buitenland te bellen.
Kortom; het komt dus maar op één ding uit waar de consument zijn keuze op zal baseren, de prijs!

Levensduur van een telefoon
Wat ook een bijkomend feit is is dat de levensduur van een  smartphone van tegenwoordig langer mee gaat dan de oudere smartphones. Dit neemt automatisch met zich mee dat veel mensen na het aflopen van hun abonnement de huidige smartphone behouden en een sim only aanschaffen. Het verschil tussen de maandelijkse kosten van een sim only abonnement en een telefoon abonnement is namelijk al behoorlijk, zo kan er al snel tussen de 20 en 30 euro verschil aan kosten in zitten per maand!

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om jouw huidige toestel nog voor een mooie prijs te verkopen via een online marktplaats. De prijzen die voor gebruikte toestellen worden betaald zijn vaak ook nog 100 euro of meer (natuurlijk afhankelijk van het merk en het model).
Er zijn ook veel partijen die verouderde of gebruikte toestellen in kopen om deze vervolgens op te knappen en te verkopen als “refurbished” smartphones.

Prijsvergelijkers
Zoals hierboven beschreven is een SIM only abonnement natuurlijk al goedkoper dan een telefoon abonnement. Alsnog raden wij je aan om altijd gebruik te maken van prijsvergelijkers, zo kun je eenvoudig zien welke providers het goedkoopste zijn en eventueel de beste recensies hebben. Wellicht kun je dus nog meer besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *