Ringtone top 50

Prepaid simkaarten

Home »  Uncategorized »  Prepaid simkaarten

Prepaid simkaarten

On april 12, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Vroeger had iedereen prepaid simkaart, tegenwoordig kiezen veel mensen voor een abonnement. Maar waarom eigenlijk? Een prepaid simkaart is in veel gevallen veel goedkoper dan een abonnement en daarbij komt dat u nergens aan vast zit. Een prepaid simkaart is dus zeker niet ouderwets en erg goedkoop.

Prepaid vs. Abonnement

Vaak lijkt het aantrekkelijk: een abonnement met een toestel erbij. U betaalt een vast bedrag per maand en u lijkt niks te betalen voor het toestel. Wanneer u doorrekent komt u er snel achter dat u veel meer betaalt dan wanneer u het toestel los zou hebben gekocht met een prepaid simkaart. Het is dus onderaan de streep ook goedkoper om te kiezen voor een prepaid simkaart wanneer u een nieuw toestel moet aanschaffen.

 Als u nog een goed werkend toestel heeft kunt ook denken aan sim-only abonnement. Het nadeel hiervan is dat u vaste maandelijkse kosten heeft en dus niet flexibel bent. Bij een prepaid simkaart heeft u elke maand alle kosten zelf in de hand. U kunt ten alle tijde de hoogte van uw beltegoed opvragen, zo blijft het overzichtelijk en heeft u geen onverwachte kosten zoals dit wel met een abonnement het geval kan zijn.

Bekijk verschillende aanbieders

Wanneer u heeft besloten om een prepaid simkaart aan te schaffen kunt u kiezen uit diverse aanbieders. Sommige aanbieders hebben een scherp tarief voor bellen, andere aanbieders hebben een lage prijs voor het gebruik van mobiel internet. Vaak bieden telecomproviders bundels aan waardoor het gebruik van internet of bellen goedkoper wordt. Het is daarom verstandig om verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Op deze manier betaalt u nooit teveel voor het gebruik van uw mobiele telefoon en bespaart u een hoop geld.

Gemakkelijk beltegoed opwaarderen

Wanneer u vroeger beltegoed moest opwaarderen, moest u hiervoor speciaal naar een verkooppunt waar beltegoed verkocht werd. Tegenwoordig kunt u dit gemakkelijk zelf doen via iDeal. Hierdoor hoeft u dus niet meer naar de winkel en kunt u het gemakkelijk regelen via uw mobiele telefoon. De telecomprovider stuurt u vaak op tijd een berichtje wanneer uw beltegoed bijna op is. Hierdoor komt u nooit voor verassingen te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *