Ringtone top 50

Een applicatie maken

Home »  Uncategorized »  Een applicatie maken

Een applicatie maken

On mei 2, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Bent u een bedrijf en van plan om een applicatie op de markt te brengen? Dat is tegenwoordig natuurlijk goed mogelijk met de tal van applicatieontwikkelaars die er zijn, maar er zijn van te voren wel een aantal punten waar u op moet letten. Zo moet het gebruiksgemak goed zijn en ook de invulling moet kloppen. Daarom zullen wij u op de hoogte brengen van een aantal aandachtspunten, zodat u een duidelijk vertrekpunt heeft.

Kosten van een applicatie

De kosten van het maken van een applicatie liggen over het algemeen hoog. Dit komt doordat het uurtarief van een applicatie ontwikkelaar zeer hoog is en doordat de applicatie in ontwikkeling moet blijven. Wanneer de app dus eenmaal staat is het niet online zetten en wachten op bezoekers. Nee, er moet door ontwikkeld blijven worden. Er zullen vast wel nieuwe functies in de applicatie kunnen komen en dit moet worden doorgevoerd.

Een standaard applicatie (gebouwd in een format) zullen bij maar weinig applicaties van toepassen zijn. Dit is de goedkoopste vorm van applicaties en zal tussen de €1000,- en €5000,- kosten. Wanneer u een op maat gemaakte applicatie wil, zult u contact moeten opnemen met een ontwikkelaar. Wij raden u aan om niet te bezuinigen op een ontwikkelaar, want dit komt de kwaliteit van de app niet ten goede. Het gemiddelde uurtarief van een ontwikkelaar bedraagt tussen de €60,- en €120,- per uur. Dit is afhankelijk van de ervaringen en specialismen.

Het laten maken van een games is de duurste vorm van een applicatie. Hierbij kunnen de kosten oplopen tot wel €250.000,- (!!). Wij raden u aan om dit met een team te bekijken en van te voren te bepalen of het wel reëel is om een dusdanig bedrag uit te geven aan een applicatie.

Gebruiksgemak

Het belangrijkste punt van een applicatie is het gebruiksgemak. Wanneer dit niet vriendelijk is voor de gebruiker, zullen er snel mensen afhaken in deze applicatie. Daarom raden wij u aan om van te voren de doelgroep te bekijken en hierbij de desbetreffende wensen en behoeften op te sommen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *