Ringtone top 50

Een liedje instellen als ringtone op je iPhone

Home »  Uncategorized »  Een liedje instellen als ringtone op je iPhone

Een liedje instellen als ringtone op je iPhone

On juni 8, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Veel mensen vinden het moeilijk om hun eigen muziek op hun iPhone te zetten. Apple heeft het gebruikers moeilijk gemaakt om hun eigen muziek te importeren omdat ze willen dat er alleen gedownload word via de iTunes store. Maar het is wel mogelijk op je eigen muziek op je iPhone te zetten en bijvoorbeeld als ringtone in te stellen. Wij laten zien hoe je dit gemakkelijk kunt doen en kunt gaan genieten van je eigen muziek.

Om muziek op je telefoon toe te kunnen voegen moet je een computer hebben met daarop iTunes. Via iTunes kun je het muziekbestand dan toevoegen aan je bibliotheek. Als je vervolgens op je rechtermuisknop drukt, vervolgens naar info tonen en het tabblad opties gaat. Kun je de gewenste lengte van de beltoon selecteren, dit bestand moet je vervolgens opslaan en importeren in iTunes. Daarna hoef je alleen nog de iPhone te synchroniseren en staat je nieuwe ringtone op je telefoon.

Het is ook mogelijk om je eigen muziek als beltoon via een app in te stellen. Daarvoor heb je ook eerst een computer nodig met iTunes. Vervolgens moet je het muziekbestand toevoegen aan je bibliotheek en je iPhone synchroniseren. Nu staat het muziekbestand ook op je iPhone, met de app Ringtone Maker Free kun je het bestand gemakkelijk instellen als ringtone.

Op deze manieren kun je liedjes naar keuze toevoegen aan je telefoon en instellen als beltoon. Het is ook mogelijk om liedjes via iTunes te bestellen en als beltoon in te stellen maar hier moet je meestal wel voor betalen. Daarnaast kun je ook muziek luisteren via streamingdiensten zoals Spotify en Napster, hiervoor moet je wel maandelijks betalen. Door deze diensten te gebruiken kun je zoveel muziek luisteren als je wilt, de kosten zijn namelijk niet afhankelijk van het gebruik van de dienst.foto blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *