Ringtone top 50

Ringtones maken met je iMac

Home »  Uncategorized »  Ringtones maken met je iMac

Ringtones maken met je iMac

On juni 8, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Veel consumenten koppelen de producten van Apple aan mensen die erg creatief van aard zijn, wat niet geheel onterecht is. Niet alleen hebben producten van Apple een artistieke en zeer fraaie vormgeving, ook zijn deze producten voorzien van allerlei handige programma’s om bijvoorbeeld foto’s te bewerken, websites te maken of zelfs je eigen ringtones te produceren. Dit kan zowel op je mobiele telefoon van Apple, als ook op bijvoorbeeld een Apple iMac! Voor het maken van ringtones op je computer van Apple hoef je geen extra programma’s te downloaden, dit kan heel eenvoudig met iTunes wat standaard op de computer wordt geïnstalleerd.

 

Hoe maak ik een eigen ringtone?

 

Met iTunes is het mogelijk om van je favoriete muzieknummer een eigen ringtone te maken, die je vervolgens op je mobiele telefoon of tablet kunt zetten. Voor het maken van een ringtone start je iTunes op de iMac op, waarna je het gewenste nummer selecteert. Klik bij het nummer op ‘Opties’ en exporteer het nummer vervolgens als een beltoon. De ringtone wordt nu voor je gemaakt door het programma, waarna je de ringtone op je mobiel of tablet kunt zetten. Hiervoor hoef je vanzelfsprekend geen iPhone of iPad voor te hebben. Je kunt de ringtone ook op mobiele telefoons van andere merken gebruiken.

 

Je eigen muzieknummer maken

 

Mocht je geen standaardnummer van een bekende artiest willen gebruiken, maar je eigen ringtone willen produceren? Ook dit is mogelijk met een iMac! Voor het maken van een ringtone kun je bijvoorbeeld gebruik maken van een programma als GarageBand, wat standaard op de iMac geïnstalleerd is. De muziek die je met dit programma maakt kun je vervolgens opnemen en op dezelfde manier exporteren tot een ringtone. Voeg de ringtone toe aan je mobiele telefoon en stel heb je direct in! Ook kun je kiezen voor verschillende andere programma’s, die je online zal moeten downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *