Ringtone top 50

Efficiënter werken met Apple MDM management

Home »  Uncategorized »  Efficiënter werken met Apple MDM management

Efficiënter werken met Apple MDM management

On november 25, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Efficiënt werken is wat iedere ondernemer binnen zijn bedrijf of organisatie wil zien. Dit blijkt echter bijna altijd makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn veel factoren waar rekening mee gehouden moet worden om zeer efficiënte werkprocessen te realiseren. Het gehanteerde computersysteem is daar een voorbeeld van: deze kan zeer bepalend zijn voor de werkefficiëntie. Een goed alternatief kan een systeem zijn waarbij de werkprocessen vanaf één plek bestuurd worden. Bent u benieuwd naar dit alternatief? Lees dan eens verder.

Wat is Apple MDM management?
Met het IT-systeem Mobile Device Management (MDM) heeft u de mogelijkheid om op afstand meerdere apparaten te besturen. Stelt u zich bijvoorbeeld eens voor dat uw werknemers voorzien zijn van Apple apparatuur zoals een iPhone, iPad of Mac(book). Deze apparatuur wordt uitsluitend op de werkvloer gebruikt en dus niet voor privé. Via MDM kunt u alle iPads of Mac(books) die binnen een bepaalde groep of project passen zeer eenvoudig aan elkaar koppelen. Zo kunnen alle werknemers vanuit één systeem werken.

Wat zijn de voordelen?
Een groot voordeel van MDM is dat u de mogelijkheid heeft om de instellingen van alle gekoppelde apparaten centraal aan te passen. Daarnaast kunt u updates automatisch laten verlopen en apps installeren voor een bepaalde groep. Maar ook kunt u vrijheden of beperkingen opleggen voor bepaalde werknemers. Denk hierbij aan apps die intern niet gebruikt mogen worden. Met MDM kunt u dus alles zelf beheren en heeft u de mogelijkheid om te controleren of  medewerkers de bedrijfsregels naleven.

Xando voor efficiënter werken
Xando biedt u de mogelijkheid efficiënter te werken met het Apple-apparatuur voor uw bedrijf of organisatie. Daarnaast is het bedrijf erkend Apple Solution Expert en Apple Premium Reseller. Wanneer u van plan bent om over te stappen van PC naar Mac kan Xando u hier volledig bij helpen. Zowel met de aanschaf van Apple apparatuur als trainingen voor het personeel biedt Xando hulp zodat de overstap zo efficiënt mogelijk zal verlopen. U krijgt daarbij een full-service support indien u geïnteresseerd bent. Neem gerust vrijblijvend contact op voor de bespreking van alle mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *