Ringtone top 50

Goedkope mobiele abonnementen

Home »  Uncategorized »  Goedkope mobiele abonnementen

Goedkope mobiele abonnementen

On april 14, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Als je je mobiele telefoon niet vaak gebruikt dan is het niet nodig om een onbeperkte belbundel te nemen. Je betaalt dan teveel voor wat je nodig hebt. Alle extra features zijn niet nodig als je verbruik maar beperkt is. Door een abonnement te nemen die bij je bel- en internetgebruik past inclusief een kleine buffer kun je veel geld besparen. Dit is niet alleen per maand maar over de gehele looptijd kun je honderden euro’s besparen. Voordat je op zoek gaat naar het goedkoopste abonnement is het belangrijk om te bepalen wat voor type gebruiker je bent. Er zijn verschillende gebruikers als het aankomt op mobiele telefonie. Deze drie typen gebruikers komen voor:

  1. Je kunt niet zonder je telefoon. Je belt vaak met vrienden, familie of zelfs zakelijk en je hebt een obsessie als het aankomt op social media. Je post dagelijks updates, houdt mensen en pagina’s in de gaten en in gesprekken met anderen ben je snel afgeleid door je mobiele telefoon.
  2. Je hebt je telefoon bijna altijd bij je maar gebruikt de telefoon alleen als het nodig is. Je belt wanneer je moet bellen en je kijkt eens per dag op social media om op de hoogte te blijven. Je gebruikt de internetbrowser op de smartphone sporadisch.
  3. Je kunt gemakkelijk zonder je mobiele telefoon. Social media doe je niet aan en je gebruikt de telefoon alleen als het niet anders kan. Je gebruikt alleen de standaard apps en speelt geen spelletjes op de smartphone.

Goedkope abonnementen
Als je jezelf herkent in de laatste gebruiker dan heb je geen uitgebreid abonnement nodig. Een goedkoop abonnement is perfect voor je. Je hebt geen nieuwe smartphone nodig en mogelijk kun je je oude toestel blijven gebruiken. Je kunt ook hier een simlockvrij toestel kopen. Als je een goed werkend toestel hebt dan is een sim only de beste keuze. Er kan dan gekozen worden voor een korte contractperiode van een maand of 12 maanden. Op deze manier zit je ook niet twee jaar vast aan een abonnement. Er zijn ook geen kosten voor het afbetalen van het toestel in het abonnement verwerkt. Vaak zijn dit soort abonnementen al vanaf 10 euro per maand verkrijgbaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *