Ringtone top 50

Telefoons laten maken door een professional de beste keuze

Home »  Uncategorized »  Telefoons laten maken door een professional de beste keuze

Telefoons laten maken door een professional de beste keuze

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Al enkele jaren lang bestaat de ringtone niet meer en zijn de oudere smartphones verleden tijd. De telefoon revolutie is bijzonder snel gegaan en het aantal smartphones in Nederland stijgt steeds, zie hieronder:

seeders

Alle onderdelen van de smartphone zijn in de loop der jaren beter en beter geworden, echter maakt de touchscreen die voor veel verbeteringen gezorgd heeft de telefoon ook weer kwetsbaarder voor eventuele schadegevallen. Zo zijn ook het aantal schademeldingen van smartphones enorm gestegen en zijn veel ondernemers hier op in gaan spelen door telefoon reparaties aan te gaan bieden. Daarbij zijn er ook veel doe-het-zelvers op de markt gekomen die zelf (namaak) onderdelen importeren en vervolgens de telefoon of smartphone repareren. Deze zelfstandige reparateurs zijn vaak stukken goedkoper dan officiƫle reparatiebedrijven, echter is de kwaliteit vaak ver te zoeken. Sterker nog, het aantal smartphones dat gerepareerd wordt bij deze zelfstandige gaat ook op korte termijn weer stuk en moet vervolgens voor een tweede keer gerepareerd worden. Zo wordt een relatief goedkope reparatie toch een dure reparatie en had je achteraf beter direct voor een erkend reparatie bedrijf kunnen kiezen. Naast de kwaliteit van de werkzaamheden is het natuurlijk ook prettig om te weten dat er garantie zit op de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. Erkende bedrijven bieden in tegenstelling tot deze doe-het-zelvers altijd garantie en wanneer je jouw smartphone opgestuurd hebt i.p.v. fysiek langsgebracht, verzenden zij het toestel altijd verzekerd! Hierdoor hoef jij je geen moment zorgen te maken over jouw telefoon/smartphone en mochten de gerepareerde onderdelen toch kapot gaan, heb je altijd nog de garantie!

Mocht je nog vragen hebben over de verzending, garantie of de reparatie zelf? Neem gerust contact met ons op en wij helpen u vrijblijvend verder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *