Ringtone top 50

De batterijduur van je smartphone verlengen

Home »  Uncategorized »  De batterijduur van je smartphone verlengen

De batterijduur van je smartphone verlengen

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Een smartphone is natuurlijk helemaal leuk, maar niet wanneer deze geregeld zonder stroom zit. U bent niet meer bereikbaar en de reden van het snel leeg stromen van de batterij weten de meeste mensen niet. Dit is echter ook niet het belangrijkste, want het gaat om het verlengen van de batterijduur van de smartphone. Wij zullen u een aantal handige tips geven omtrent het verlengen van de batterijduur, zodat u langer kunt genieten van uw bereikbaar en smartphone.

Scherm

De helderheid van uw scherm van de uw smartphone speelt een grote rol in de batterijduur van de telefoon. Wanneer u de helderheid naar beneden stelt zal u een wezenlijk verschil merken in de accuduur. Ook kunt u de stand-by modus instellen bij de instellingen van uw telefoon. Op deze manier valt de smartphone sneller in stand-by modus wat ervoor zorgt dat er geen accu wordt verspilt aan het belichten van uw telefoon.

Overbodige apps

Wanneer u veel gebruik maakt van uw smartphone, zullen er ook veel programma’s en applicaties open blijven staan. Deze zal u in eerste instantie niet zien, maar op de achtergrond zullen deze wel blijven draaien. Daarom is het verstandig om altijd na het gebruik van een bepaalde applicatie deze volledig af te sluiten. Hierdoor zal deze niet op de achtergrond actief blijven en bespaart u een hoop batterij.

Pushberichten

Wanneer u een applicatie download zal u de mogelijkheid krijgen om pushberichten te ontvangen van de desbetreffende applicatie. Wij raden u aan om dit niet in te schakelen, want het kost een hoop batterij. Doordat de telefoon steeds bezig is met het ophalen van nieuwe pushberichten, zal de accu dus ook steeds blijven werken.

Accessoires

Een handige smartphone accessoire tegenwoordig zijn de powerbanks. Dit zijn oplaadbare batterijen voor uw telefoon en dan kunt u altijd en overal (indien de powerbank is opgeladen) uw telefoon opladen. Zo komt u dus nooit met een lege telefoon te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *