Ringtone top 50

Wat te doen met je oude telefoon?

Home »  Uncategorized »  Wat te doen met je oude telefoon?

Wat te doen met je oude telefoon?

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Gebruikers van mobiele telefoons in Nederland hebben gemiddeld 3 telefoons in bezit. In plaats van de telefoons waar je niks meer mee doet in de la te laten liggen, kan je er ook nog wat nuttigs mee doen. In dit artikel zetten we de mogelijke opties op een rij.

 

Krijg geld voor je oude telefoon

Er zijn tal van bedrijven die oude telefoons opkopen. Uit de oude telefoons halen ze vervolgens materialen die geld opleveren of ze gebruiken onderdelen opnieuw om er een refurbished telefoon van te maken. Het bedrag dat je ontvangt voor je oude mobieltje is afhankelijk van het type, dit kan variëren van een tientje tot een paar honderd euro.

 

Doneren aan een goed doel

In plaats van het geld in eigen zak te steken, kan je ook je oude mobiel doneren aan een goed doel. Het kan dan bijvoorbeeld worden gegeven aan arme mensen in Afrika, of het goede doel wisselt de telefoon ook om voor geld.

 

Sim only

Je kan ook een sim only abonnement in de telefoon stoppen. Let wel op dat de mobiele telefoon simlockvrij moet zijn, hierdoor accepteert het toestel elk soort simkaart van alle providers. Een sim only abonnement is gelijk aan een regulier abonnement, alleen betaal je bij een sim only abonnement een lager maandbedrag, omdat je geen telefoon bij het abonnement krijgt. Die heb je immers zelf al.

 

Door de telefoon de voorzien van een sim only abonnement, kan je bijvoorbeeld je kind op een relatief goedkope manier een telefoon met abonnement geven. Net als bij reguliere abonnementen, zijn er ook bij sim only abonnement veel keuzes. Zo kun je kiezen voor een abonnement met veel veel internet en weinig belminuten, en vice versa.  Wil je weten wat voor jou de beste sim only is? Maak dan gebruik van een vergelijker en bekijk alle opties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *