Ringtone top 50

Tips geld besparen mobiel abonnement

Home »  Uncategorized »  Tips geld besparen mobiel abonnement

Tips geld besparen mobiel abonnement

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Wanneer u een smartphone of mobiele telefoon gaat kopen zult u uiteraard de keuze krijgen om een abonnement in combinatie met de telefoon af te sluiten. In sommige gevallen is dit echter helemaal niet reëel, zeker wanneer het voor een kind is. Deze hebben geen flauw benul van hun gebruik en zullen daarom ook relatief snel meer kosten maken dan nodig is. Daarom is het verstandig om voor hen een prepaid telefoon aan te schaffen, zodat de kosten beperkt zullen blijven. Wij zullen u echter op de hoogte brengen van de mogelijkheden om te besparen op uw gsm abonnement kosten.

Vergelijken

Heeft u al een bepaald toestel op het oog? Dan raden wij u aan om verschillende abonnementen bij verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Hierdoor krijgt een duidelijk beeld van de toekomstige kosten en ziet u te allen tijde in wat voor situatie u terecht komt.

Het vergelijken van aanbieders is zeer handig bij abonnementen, want sommige zijn een stuk aantrekkelijker als de ander. Bij nieuwe toestellen zijn de verschillen over het algemeen niet heel groot, maar bij wat oudere toestellen zult u het zeker merken in uw portemonnee.

 Sim only of i.c.m. telefoon

Er zijn twee soorten abonnementen. Een sim only abonnement is een los abonnement waar u uitsluitend betaald voor de minuten, sms’jes en de data die u verbruikt. Wanneer u dit afsluit zult u echter wel al een telefoon in bezit moeten hebben. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u huidige abonnement afloopt en u zelf nog tevreden bent over uw huidige toestel.

Bij het afsluiten van een abonnement moet u ook altijd de hoogte van het abonnement bepalen. Wanneer u weet dat u veel belt en weinig sms’jes verstuurd, kunt u dit aanpassen in uw af te sluiten contract. Gebruikt u uitsluitend data? Dan kunt u dit ook weer aanpassen in uw abonnement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *