Ringtone top 50

Hoe sluit je je smartphone aan op de tv?

Home »  Uncategorized »  Hoe sluit je je smartphone aan op de tv?

Hoe sluit je je smartphone aan op de tv?

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Het voordeel van het aansluiten van je smartphone op de tv, is dat je filmpjes foto’s en muziek op je televisie kunt laten afspelen. Wij bespreken hier de verschillende manieren waarop je je telefoon kunt aan sluiten op je televisie.

Aansluiting via de kabel

Als je je smartphone op de televisie wilt aansluiten via een kabel, moet je een kabel aanschaffen die  hiervoor geschikt is. Android apparaten kun je gemakkelijk aansluiten met een HDMI-kabel, voor sommige Android apparaten heb je wel een HDMI-connector nodig. Voor IOS-apparaten heb je altijd connectors nodig, omdat deze een andere ingang hebben. Niet elke App ondersteund de weergave vanuit de connectors, het streamen vanaf je IOS-device naar een televisie is dus afhankelijk van het toestel en de app die je daarvoor wilt gaan gebruiken.

Draadloze aansluiting

Het draadloos streamen naar je televisie is de makkelijkste optie, omdat je hier verder geen speciale kabels nodig hebt. Zowel Android als Apple toestellen kunnen wireless streamen, dit kun je doen met een DLNA-server. Via deze server kunnen er dan verschillende bestanden gedeeld worden zoals: Video’s, foto’s en muziek. Een film die via DLNA bekeken wordt, kan volgens de nieuwste methode vanuit de server naar de televisie gestuurd worden. Op de server kun je dan kiezen welke film je wilt zien en dan stuurt de server de film naar de televisie voor de weergave. De iMediaShare app is geschikt voor zowel Android als Apple devices en ondersteund DLNA, door middel van deze app kun je de bediening doen.

Als je je smartphone dus wilt gaan aansluiten op een televisie kun ja dit het beste wireless doen, dit is namelijk veel gemakkelijker. Ook ondersteunen de apps je vaak bij het maken van de connectie, zodat je niet al het uitzoekwerk zelf hoeft te gaan doen.

Bron: www.iphoneabonnementen.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *