Ringtone top 50

Muziek luisteren op je telefoon

Home »  Uncategorized »  Muziek luisteren op je telefoon

Muziek luisteren op je telefoon

On april 19, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Een van de meest gebruikte opties op de telefoon, is het luisteren van muziek. MP3 spelers en iPods verdwijnen langzaam van de markt, want er is bijna geen consument meer met een telefoon waar je geen muziek op kan luisteren. In dit artikel lees je enkele tips voor hoe jij op eenvoudige wijze muziek kan luisteren op je telefoon.

 

Overzetten van de computer

Je kan door middel van een USB kabel te gebruiken, muziek overzetten van je PC naar je telefoon. Je hebt dan de software nodig van de desbetreffende smartphone om de muziek op de juiste wijze over te zetten. Het nadeel hiervan is dat het wel wat tijd in beslag neemt. Voordeel is dat het geen geld kost en je de muziek offline kan beluisteren.

 

Spotify

Spotify is bezig met een flinke opmars. Dit is een dienst waar bijna alle moderne muziek online te beluisteren is. Inmiddels is Spotify gevuld met bijna 10 miljoen nummers. Spotify is echter niet gratis, je betaalt 10 euro per maand. Hiervoor kan je wel met meerdere personen in een huishouden onbeperkt gebruik maken van de dienst. Het is tevens mogelijk om muziek offline op te slaan, dit is handig voor onderweg of als je op vakantie bent en geen of weinig internet tot je beschikking hebt. Tevens krijg je bij het afsluiten van een Alles-in-1 pakket bij enkele providers gratis Spotify erbij.

 

Radio

Uiteraard kan je ook nog de oude vertrouwde radio gebruiken. Om radio te kunnen luisteren heb je wel een headphone nodig die het signaal van de radio kan ontvangen. Daarnaast kan je ook radio luisteren via internet. Hiervoor bestaan meerdere apps waarmee je naar nagenoeg alle Nederlandse zenders kan luisteren. Let er wel op dat je gebruikt maakt van een WiFi netwerk als je dit doet, dit kost namelijk erg veel MB’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *