Ringtone top 50

3 redenen waarom je over moet stappen op sim only

Home »  Uncategorized »  3 redenen waarom je over moet stappen op sim only

3 redenen waarom je over moet stappen op sim only

On juni 8, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Steeds meer consumenten stappen over op een sim only abonnement. Dit is niet voor niets! Een sim only abonnement biedt je verschillende voordelen ten opzichte van een abonnement met toestel of een prepaid simkaart. In dit artikel beschrijven we een aantal van deze voordelen, zodat je wellicht overtuigd wordt om ook over te stappen op een sim only abonnement! Het overwegen van een dergelijk abonnement is absoluut de moeite waard.

#1: een sim only abonnement is goedkoper

Een van de belangrijkste voordelen aan een sim only abonnement is de relatief lage prijs die je betaalt voor het gebruik van je mobiele telefoon. Ten opzichte van een abonnement met toestel is een sim only abonnement vaak al snel een of twee tientjes goedkoper op maandbasis. Zeker wanneer je nog een goed werkend toestel hebt, maakt dit een sim only abonnement aantrekkelijk.

#2: je sim only abonnement zelf samenstellen

Bij het afsluiten van een sim only abonnement is het mogelijk om het abonnement perfect aan te laten sluiten bij je maandelijkse verbruik. Door verschillende sim only abonnementen met elkaar te vergelijken vooraf vind je altijd het goedkoopste sim only abonnement! Kies bijvoorbeeld voor een sim only abonnement met veel mobiele data, of kies voor een abonnement met juist veel belminuten.

#3: meer flexibiliteit met een sim only abonnement

Tot slot biedt een sim only abonnement je ook na het afsluiten van het abonnement nog veel flexibiliteit! Zo is het iedere maand mogelijk om je bundel op te hogen, als blijkt dat je bundel niet meer aansluit bij je verbruik. Het is vaak niet mogelijk om je abonnement naar beneden bij te stellen. Kies daarom bij het afsluiten van je sim only abonnement voor een kleine bundel, die je vervolgens maandelijks iets kunt verhogen als de bundel te klein blijkt te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *