Ringtone top 50

Lever je oude Nokia, Motorola of Sony Ericsson mobiel

Home »  Uncategorized »  Lever je oude Nokia, Motorola of Sony Ericsson mobiel

Lever je oude Nokia, Motorola of Sony Ericsson mobiel

On juni 22, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Een groot deel van de oude mobiele telefoons die bekend stonden om de ringtones worden niet meer gebruikt. Dit zijn de grote mobiele telefoons voordat de smartphone de markt overnam. Bijna iedereen heeft nog wel een aantal van deze “ringtone” telefoons verstopt in huis liggen. Jij ook? Buiten dat je er ook nog eens die oude ringtone op kunt spelen wordt er niets meer mee gedaan. Al deze oude Nokia en Motorola toestellen hebben nog een waarde. Niet op Marktplaats maar wel als je deze inlevert bij een gespecialiseerd bedrijf. Hoe dat werkt?

Recycling bedrijven: opkopers van oude mobieltjes
Steeds meer Nederlanders komen erachter dat oude mobieltjes zijn nog gepast zijn voor hergebruik. De afgedankte mobieltjes die iedereen bijna vergeten is kunnen worden verkocht. Je krijg er een leuke vergoeding voor. Dit is helemaal het geval als het toestel nog werkt. Er is namelijk een tweedehands markt voor mobiele telefoons. Dat is niet zo vreemd als je nagaat dat er ieder jaar meer dan 5 miljoen mobiele telefoons in Nederland verkocht worden. De mobiele telefoons die overblijven kunnen opgezocht worden op de website van een recycling bedrijf. Deze worden hier vermeld.

En dan?
Zoek de mobiel op de website van het bedrijf op. Je ziet dan direct hoeveel je ervoor krijgt. Het mobieltje kan daarna per post naar het bedrijf opgestuurd worden. Dit is gratis en je hebt dan nog altijd de mogelijkheid om niet door te gaan met de verkoop. De mobiele telefoon kan gratis weer retour verzonden worden als je niet akkoord bent met het geboden bedrag door de verkoper. Dit komt echter niet vaak voor maar het is fijn om te weten dat dit kan. Het is ook een optie om het bedrijf alle data op de telefoon te laten wissen. Dan kan niemand bij de informatie op de telefoon komen. Het bedrijf gaat als de mobiele telefoon binnen is deze zo snel mogelijk keuren. Er wordt dan getoetst of het toestel nog werkt en wat er kapot is. Dit is van belang bij de verkoop van de mobiele telefoon. Als het toestel goedgekeurd wordt dan wordt de vergoeding zo snel mogelijk naar je overgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *