Ringtone top 50

Bescherm je Samsung S7 tegen schade

Home »  Uncategorized »  Bescherm je Samsung S7 tegen schade

Bescherm je Samsung S7 tegen schade

On juni 30, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Met de nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 Edge hebben de Galaxy-telefoons weer een nieuwe boost gekregen. De camera is beter en de processor is sneller geworden. In de het donker maakt de camera haar scherpe foto’s door de zogenaamde ‘dual pixel-technologie’. Dit zorgt er voor dat de camera snel kan focussen in het donker en mooie plaatjes maakt.  Het schakelen tussen verschillende vensters is razendsnel waar je makkelijk kunt multitasken. De nieuwe S7 modellen zijn allemaal ‘waterproof’ en het geheugen is makkelijk uitbreidbaar.

Het is natuurlijk zonde wanneer je jouw Samsung S7 laat vallen en merkt dat er een grote barst in het scherm zit. Met een telefoonhoesje kun dit tafereel makkelijk voorkomen. Voor de Samsung Galaxy 7S serie zijn er verschillende telefoonhoesjes beschikbaar zoals insteekhoesjes en flipcases. Ook klikhoesjes die je makkelijk om de achterkant klikt zijn verkrijgbaar. Deze klikhoesjes worden vaak gebruikt in combinatie met een screenprotector. Deze beschermt veelal tegen tegen vuil en krassen op het beeldscherm.

Merken timmeren ook redelijk aan de weg met telefoonhoesjes. Grote merken zijn bijvoorbeeld Bugatti, Bestcaes en Dolce Vita. Regelmatig worden er nog nieuwe hoesjes ontworpen en op de markt gebracht, genoeg keuze uit de Samsung Galaxy hoesjes dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *