Ringtone top 50

Betaalt de school of uzelf de iPad van uw kind?

Home »  Uncategorized »  Betaalt de school of uzelf de iPad van uw kind?

Betaalt de school of uzelf de iPad van uw kind?

On augustus 5, 2016, Posted by , In Uncategorized, With No Comments

Door de technologische ontwikkelingen is de kans groot dat iedere scholier over een aantal jaar vanaf iPads leert en niet meer uit boeken. Het voordeel van een iPad is dat het makkelijk te bedienen heeft, veel mogelijkheden heeft en relatief goedkoop is in vergelijking met de verzameling aan schoolboeken die scholieren nodig hebben. Wij zijn benieuwd hoe deze ontwikkelingen zullen verlopen en wie de kosten van de iPad voor rekening neemt.

Het voordeel van een iPad

Er zijn al een aantal scholen die de iPad gebruiken en ter ondersteuning een iPad gebruiken. Het is een grote switch om in één keer van boeken naar een tablet over te stappen en daarom doen scholen het vaak stapsgewijs. Het voordeel van de iPad is dat kinderen het eenvoudig kunnen gebruiken, overal mee naar toe kunnen nemen en dat de mogelijkheden verder gaan dan het tentoonstellen van lesmateriaal. De kinderen kunnen de iPad gebruiken om bepaalde zaken op te zoeken en kunnen zich zodoende makkelijker redden in deze digitale wereld.

Wie draait voor de kosten op?

Als een school besluit om met iPads te gaan werken dan is de kans groot dat zij deze ook zullen bekostigen. Alhoewel er voorbeelden zijn dat dit niet geval is. Gelukkig is het mogelijk om de prijs van een iPad laag te houden en is het zelfs mogelijk om een iPad gratis te krijgen. Om maar even een voorbeeld te noemen kwam ik afgelopen week een aanbieding tegen, namelijk gratis ipad met abonnement. Via deze website kun je een telefoon abonnement afsluiten en krijg je er gratis een ipad bij.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *